loading....

Blog

 1. Test blog vendic

  Test blog vendic

  Lees meer
 2. MEGA Motormarkt 2019: standhouders & activiteiten

  De MEGA Motormarkt wordt weer een prachtige motorhappening. Aan alles is gedacht. Van parkeren (in de directe omgeving van onze winkel hebben we volop parkeerplek) tot aan eten en drinken. Met de lekkerste hamburger van Bodegraven en omstreken. Buiten hebben we een groot terras en een podium waar bands spelen die de sfeer verder verhoogt. Hier is ook de trekking van de loterij. Het grootste deel van het buitenterrein is overdekt. Valt het weer tegen, dan is het terras ook overdekt en verwarmd.

  Loterij

  Op zaterdag en zondag worden ieder vijf prijzen verloot. Op zaterdag is de hoofdprijs een Suzuki GSX-S 750 t.w.v. € 9.099,- en op zondag een Kawasaki Ninja ZX6-R 636 t.w.v. € 12.799,-. Niet verkeerd toch? De loten worden op beide dagen vanaf 17:00 uur getrokken door notaris Ter Wal en Berry Goedhart. De show wordt begeleid door speaker John Zonderop.

  Lees meer
 3. MEGA Motormarkt: acties & folder

  De MEGA Motormarkt staat bekend om gezelligheid en een spectaculaire loterij, maar de indrukwekkende kortingen eisen ook een groot deel van de aandacht op. Zo worden tienduizenden producten afgeprijsd en wordt er speciaal groots ingekocht voor de MEGA Motormarkt. Voor de duidelijkheid hebben we alle actievoorwaarden op een rij gezet en is de folder online te bekijken. De folder bevat een greep uit het volledige aanbod motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en banden.

  Lees meer
 4. € 1.300,- extra inruilvoordeel bij aanschaf van een nieuwe Yamaha FJR1300

  Ruilt u uw huidige motorfiets in voor een nieuwe Yamaha FJR1300? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw motorfiets € 1.300,- incl. BTW extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Yamaha FJR1300 te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.

  Actievoorwaarden:

  • De inruilactie is geldig van 1 juli tot en met 31 oktober 2019
  • € 1.300,- incl. BTW extra inruilvoordeel bovenop de inruilwaarde
  • De inruilactie geldt voor alle nieuwe Yamaha FJR1300 modellen
  • De inruilactie is alleen geldig bij officiële Yamaha motorfiets-dealers
  • Zolang de voorraad strekt


  Lees meer
 5. MEGA Motormarkt 2019: 28 & 29 september

  De zomervakantie zit erop, maar wij zijn nog niet klaar! We gaan vol gas los met de MEGA Motormarkt op zaterdag 28 en zondag 29 september! Met onder meer een outlet vol motorkleding en accessoires. En in de MEGA Motormarkt Loterij maak je kans op prachtige prijzen, waaronder twee nieuwe motoren.

  Lees meer
 6. MEGA Motormarkt Loterij 2019

  Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook Loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag bekend. Op zaterdag maak je kans op een Suzuki GSX­S 750 en op zondag op Kawasaki Ninja ZX6­R. Elke dag gaan er nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

  Lees meer
 7. Goedhart Performance Dagen

  Haal het maximale uit jouw motor met speciaal geselecteerde Performance Parts. Deze onderdelen van A-merken tillen de prestaties van jouw motor naar een hoger niveau. Van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 augustus geven wij 10% korting op alle Performance Parts*.

  Lees meer
 8. Yamaha NIKEN Tour 24 & 25 augustus

  Afgelopen jaren is er veel door Yamaha geïnvesteerd in een nieuw concept: De Yamaha NIKEN. De NIKEN is een motorfiets als geen ander en je zou het moeten ervaren om het te begrijpen. Dankzij de Leaning MultiWheel technologie heeft deze gloednieuwe en veelzijdige motor met drie wielen een onderscheidende look en biedt het de bestuurder een unieke rijervaring. Omdat er zo positief gereageerd wordt op de Yamaha NIKEN nadat de motorrijder er op heeft gereden, willen we graag zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met het nieuwe fenomeen.

  - INSCHRIJVINGEN ZIJN VOL - 

  Lees meer
 9. Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ieder jaar strijkt Ducati neer bij Goedhart Motoren met de befaamde Ducati Desmo dag. Dit betekent naar hartelust proefrijden op de nieuwste Ducati's onder begeleiding van een voorrijder van DOC-NL. Daarbovenop geniet je ook van 10% korting op Ducati onderdelen, accessoires en merchandise.

  Lees meer
 10. Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen

  Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen


  De openingstijden dit pinksterweekend zijn: vrijdag 7 juni van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag 8 juni van 8.30 tot 17.00 uur en maandag 10 juni (2e pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees meer
Pagina