loading....

Evenementen

 1. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Lees meer
 2. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019
  Tijdens de Seizoensopening geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend  workshops & clinics. Je kan kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In de kalender hiernaast zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.
  Lees meer
 3. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019
  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 8, 9 en 10 februari. 
  Lees meer
 4. Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november

  Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november
  De Yamaha Niken, één van de meest revolutionaire motoren van dit moment dankzij zijn Leaning Multi Wheel technologie, is vrijdag 16 en zaterdag 17 november, voor het eerst in Nederland, vrij te rijden!
  Lees meer
 5. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki
  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!
  Lees meer