loading....

Evenementen

 1. Race-Kids Dag op zaterdag 14 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 14 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 14 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Lees meer
 2. 8x Waarom je naar de Goedhart Seizoensopening moet komen

  8x Waarom je naar de Goedhart Seizoensopening moet komen

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je op 14, 15 & 16 februari bij de Goedhart Seizoensopening zijn. Maar waarom? Lees hier 8 redenen waarom jij erbij moet zijn.

  Lees meer
 3. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2020

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2020

   

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn op 14, 15 en 16 februari. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Lees meer
 4. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2020

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2020

  Tijdens de Seizoensopening 2020 geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend workshops & clinics. Je kunt kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In het tijdsschema hieronder zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.

  Lees meer
 5. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020

   

  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 14, 15 en 16 februari. 

  Lees meer
 6. MEGA Motormarkt: acties & folder

  De MEGA Motormarkt staat bekend om gezelligheid en een spectaculaire loterij, maar de indrukwekkende kortingen eisen ook een groot deel van de aandacht op. Zo worden tienduizenden producten afgeprijsd en wordt er speciaal groots ingekocht voor de MEGA Motormarkt. Voor de duidelijkheid hebben we alle actievoorwaarden op een rij gezet en is de folder online te bekijken. De folder bevat een greep uit het volledige aanbod motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en banden.

  Lees meer
 7. Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november

  Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november
  De Yamaha Niken, één van de meest revolutionaire motoren van dit moment dankzij zijn Leaning Multi Wheel technologie, is vrijdag 16 en zaterdag 17 november, voor het eerst in Nederland, vrij te rijden!
  Lees meer
 8. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki
  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!
  Lees meer