loading....

Evenementen

 1. MEGA Motormarkt 2019: 28 & 29 september

  De zomervakantie zit erop, maar wij zijn nog niet klaar! We gaan vol gas los met de MEGA Motormarkt op zaterdag 28 en zondag 29 september! Met onder meer een outlet vol motorkleding en accessoires. En in de MEGA Motormarkt Loterij maak je kans op prachtige prijzen, waaronder twee nieuwe motoren.

  Lees meer
 2. MEGA Motormarkt Loterij 2019

  Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook Loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag bekend. Op zaterdag maak je kans op een Suzuki GSX­S 750 en op zondag op Kawasaki Ninja ZX6­R. Elke dag gaan er nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

  Lees meer
 3. Yamaha NIKEN Tour 24 & 25 augustus

  Afgelopen jaren is er veel door Yamaha geïnvesteerd in een nieuw concept: De Yamaha NIKEN. De NIKEN is een motorfiets als geen ander en je zou het moeten ervaren om het te begrijpen. Dankzij de Leaning MultiWheel technologie heeft deze gloednieuwe en veelzijdige motor met drie wielen een onderscheidende look en biedt het de bestuurder een unieke rijervaring. Omdat er zo positief gereageerd wordt op de Yamaha NIKEN nadat de motorrijder er op heeft gereden, willen we graag zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met het nieuwe fenomeen.

  - INSCHRIJVINGEN ZIJN VOL - 

  Lees meer
 4. Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ieder jaar strijkt Ducati neer bij Goedhart Motoren met de befaamde Ducati Desmo dag. Dit betekent naar hartelust proefrijden op de nieuwste Ducati's onder begeleiding van een voorrijder van DOC-NL. Daarbovenop geniet je ook van 10% korting op Ducati onderdelen, accessoires en merchandise.

  Lees meer
 5. Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen

  Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen


  De openingstijden dit pinksterweekend zijn: vrijdag 7 juni van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag 8 juni van 8.30 tot 17.00 uur en maandag 10 juni (2e pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees meer
 6. Suzuki dagen van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni (2de Pinksterdag)!

  Suzuki dagen van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni (2de Pinksterdag)!

  Tijdens Pinksteren zetten wij Suzuki in het zonnetje. van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni (2de Pinksterdag) krijg je een waardecheque van € 600,- bij aanschaf van ee nieuwe Suzuki. Op zaterdag en maandag is het mogelijk proef te rijden op een Suzuki naar keuze. Als klap op de vuurpijl geven we 10% korting op de hele collectie Suzuki kleding, accessoires en onderdelen. 

  Lees meer
 7. KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  Op zaterdag 1 juni staan we bij Goedhart in het teken van KTM en Husqvarna. Met een broodje. Met een drankje. En met de allernieuwste KTM’s en Husqvarna's, die je ongegeneerd aan de tand mag voelen tussen 10.00 en 17.00 uur. Dat is nog niet alles, want van 25 mei t/m 1 juni profiteer je ook van 10% korting op alle Husqvarna en KTM producten.

  Lees meer
 8. Triumph Classic Days 9 t/m 13 april

  Triumph Classic Days 9 t/m 13 april
  Van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 april staat Goedhart in het teken van de befaamde Triumph-klassiekers. Wij zorgen ervoor dat alle Bonneville-modellen bij ons te bewonderen zijn in zo veel mogelijk kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld de avontuurlijke nieuwe Scrambler 1200-serie of bloedmooie Speed Twin 1200 in onze Triumph World Store in Bodegraven. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april heb je bovendien de mogelijkheid om te rijden op een 2019 Triumph Classic door het Groene Hart.
  Lees meer
 9. Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019

  Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019
  Bij Goedhart Motoren kleurt Pasen megagroen, dankzij een groots Kawasaki-festijn. Al 30 jaar zijn we de grootste Kawasaki-dealer van Nederland en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Geniet van de vele activiteiten, maak een proefrit op de nieuwste Kawasaki van jouw dromen en profiteer van feestelijke kortingen. En je kunt ook live kennismaken met aanstormend Kawasaki racetalent Robert Schotman (alleen 2de Paasdag). Dus wat let je, zet in het paasweekeinde koers naar Bodegraven.
  Lees meer
 10. Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart
  Yamaha is populair en dat merken we. De Tracer 900 is een van de best verkochte motoren van Nederland, de MT serie wordt onverminderd verkocht en de X-MAX en T-MAX motorscooters vinden gretig aftrek onder forenzen. Goedhart Motoren staat dan ook van 25 tot en met 31 maart in het teken van Yamaha!
  Lees meer
Pagina