Zondag 27 juni Koopzondag van 12:00 - 17:00 uur Bekijk openingstijden

Nieuws

 1. 10% korting op motorjeans & Ducati actie

  10% korting op motorjeans & Ducati actie

  10% korting op motorjeans

  Op zoek naar een casual look op de motor terwijl je toch beschermd blijft? T/m koopzondag 27 juni ontvang je 10% korting op al onze motorjeans, zowel in de kledingshop als de Outlet op de standaardprijs.

  Motorjeans        Outlet

  10% korting Ducati artikelen

  Nog meer uit je Ducati beleving halen? Bestel nu Ducati onderdelen, accessoires, motorkleding en merchandise met 10% korting gedurende de Ducati Live Experience. Motoren zijn uitgesloten van deze actie.

  Ducati onderdelen        Ducati motorkleding

  Merchandise

  Lees meer
 2. Yamaha MT Tour brengt The Dark Side of Japan naar Bodegraven

  Yamaha MT Tour brengt The Dark Side of Japan naar Bodegraven

  Rijders zijn welkom om kosteloos en zonder verplichting de hele Yamaha MT-lijn uit te proberen.

  Lees meer
 3. KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  Wil jij de nieuwste KTM en Husqvarna modellen testen? Dit is je kans! Van 23 t/m 25 juli organiseert Goedhart Motoren de KTM Test Week! In onderstaande lijst vind je alle beschikbare motoren tijdens de testweek.

  Lees meer
 4. De nieuwe Ducati Diavel 1260 S 2022

  De nieuwe Ducati Diavel 1260 S 2022

  Ducati onthult voor 2022 het nieuwe ontwerp van de Diavel 1260 S Black & Steel. De nieuwe kleurstelling in zwart, grijs en geel is geïnspireerd op de Diavel Materico, het verbazingwekkende prototype dat werd gepresenteerd tijdens de Milan Design Week in 2019.

  Lees meer
 5. Honda DCT Promo Tour

  Honda DCT Promo Tour

  De Honda DCT Promo Tour komt dit jaar van 14 t/m 17 juli naar Goedhart, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

  Lees meer
 6. Kawasaki Versys Promo Tour

  Kawasaki Versys Promo Tour

  Ook dit jaar komt de Kawasaki Promo Tour weer naar Goedhart Motoren op 9 & 10 juli om jou kennis te laten maken met hun motoren.

  Lees meer
 7. Ducati Live Experience 2021 - VOL

  Ducati Live Experience 2021 - VOL

  Helaas is de inschrijving voor de Ducati Live Experience 2021 helemaal vol. Toch interesse? Spreek een van onze verkopers aan voor een proefrit of ga uitgebreid testen met onze verhuurvloot.

  Lees meer
 8. Roadlok: welke past op mijn motor?

  Roadlok: welke past op mijn motor?

  Nooit meer het gedoe van een ketting- of schijfremslot meeslepen in je buddy of rugzak tijdens een rit met een Roadlok ART4 gekeurd slot. Roadlok sloten worden namelijk direct gemonteerd op je remklauw en blijven daar zitten tijdens je rit, het enige dat je bij je draagt is de Bracebolt van 7cm (77gram).

  Lees meer
 9. Nieuwe Triumph Speed Twin 2021

  Nieuwe Triumph Speed Twin 2021

  De nieuwe Triumph Speed Twin is een 1200 Bonnenville met meer vermogen in het midden- en topsegment met 100pk en een piekkoppel van maar liefst 112 Nm dat al 500 tpm eerder beschikbaar is dan voorheen. Ook het design en de elektronica hebben een update gekregen voor deze vernieuwde klassieker. Een ware Bonneville look dus in combinatie met een modern motorblok en toepassingen.

  Lees meer
 10. Michelin Cashback tot €30,- retour op een set banden

  Lees meer
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken