loading....

Nieuws

 1. Test blog vendic

  Test blog vendic

  Lees meer
 2. MEGA Motormarkt 2019: 28 & 29 september

  De zomervakantie zit erop, maar wij zijn nog niet klaar! We gaan vol gas los met de MEGA Motormarkt op zaterdag 28 en zondag 29 september! Met onder meer een outlet vol motorkleding en accessoires. En in de MEGA Motormarkt Loterij maak je kans op prachtige prijzen, waaronder twee nieuwe motoren.

  Lees meer
 3. MEGA Motormarkt Loterij 2019

  Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook Loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag bekend. Op zaterdag maak je kans op een Suzuki GSX­S 750 en op zondag op Kawasaki Ninja ZX6­R. Elke dag gaan er nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

  Lees meer
 4. Goedhart Performance Dagen

  Haal het maximale uit jouw motor met speciaal geselecteerde Performance Parts. Deze onderdelen van A-merken tillen de prestaties van jouw motor naar een hoger niveau. Van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 augustus geven wij 10% korting op alle Performance Parts*.

  Lees meer
 5. Yamaha NIKEN Tour 24 & 25 augustus

  Afgelopen jaren is er veel door Yamaha geïnvesteerd in een nieuw concept: De Yamaha NIKEN. De NIKEN is een motorfiets als geen ander en je zou het moeten ervaren om het te begrijpen. Dankzij de Leaning MultiWheel technologie heeft deze gloednieuwe en veelzijdige motor met drie wielen een onderscheidende look en biedt het de bestuurder een unieke rijervaring. Omdat er zo positief gereageerd wordt op de Yamaha NIKEN nadat de motorrijder er op heeft gereden, willen we graag zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met het nieuwe fenomeen.

  - INSCHRIJVINGEN ZIJN VOL - 

  Lees meer
 6. Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ieder jaar strijkt Ducati neer bij Goedhart Motoren met de befaamde Ducati Desmo dag. Dit betekent naar hartelust proefrijden op de nieuwste Ducati's onder begeleiding van een voorrijder van DOC-NL. Daarbovenop geniet je ook van 10% korting op Ducati onderdelen, accessoires en merchandise.

  Lees meer
 7. Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen

  Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen


  De openingstijden dit pinksterweekend zijn: vrijdag 7 juni van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag 8 juni van 8.30 tot 17.00 uur en maandag 10 juni (2e pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees meer
 8. KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  Op zaterdag 1 juni staan we bij Goedhart in het teken van KTM en Husqvarna. Met een broodje. Met een drankje. En met de allernieuwste KTM’s en Husqvarna's, die je ongegeneerd aan de tand mag voelen tussen 10.00 en 17.00 uur. Dat is nog niet alles, want van 25 mei t/m 1 juni profiteer je ook van 10% korting op alle Husqvarna en KTM producten.

  Lees meer
 9. TomTom Cashback actie

  40 Euro cashback bij aanschaf van een TomTom Rider 550 World

  Lees meer
 10. Achtergrond: alle Triumph Classic modellen

  Achtergrond: alle Triumph Classic modellen
  Triumph Motorcycles staat bekend om de lange geschiedenis. Toen Triumph Engineering in 1983 failliet ging, kocht de Britse motorliefhebber John Bloor de naam en fabricagerechten van de officiële eigenaar. De fabriek en de ontwerpen van het nieuwe bedrijf waren verouderd en konden niet tegen de Japanners concurreren, dus besloot Bloor om Triumph niet onmiddellijk opnieuw te lanceren. Sinds 2002 worden de nieuwe Bonneville en andere Classic modellen weer ontwikkeld en geproduceerd.
  Lees meer
Pagina