Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Nieuws

 1. De nieuwe Yamaha Ténéré 700

  De nieuwe Yamaha Ténéré 700

  Eerder liet Yamaha ons al de nieuwe Yamaha Tracer 700 GT zien. Dit blijkt niet de enige uitbreiding van Yamaha's 700 familie te zijn. Op de EICMA presenteert het merk de nieuwe Yamaha Ténéré 700. De ultieme mix voor on- en off road rijden.

  Lees meer
 2. test

  test
  Short test
  Lees meer
 3. SCORPION EXO-R1 AIR FABIO REPLICA

  SCORPION EXO-R1 AIR FABIO REPLICA

  De helmkeuze van Fabio Quartararo

  De beste coureurs in de MotoGP willen uiteraard een helm gebruiken die fijn zit, maar ook topbescherming biedt. Die laatste eigenschap is extreem belangrijk als je met snelheden boven de 300 km/u over het circuit knalt. Daarom kiest MotoGP-coureur Fabio Quartararo voor Scorpion, en dan specifiek voor de EXO-R1 AIR. De talentvolle Fransman jaagt momenteel op zijn eerste wereldtitel, aan boord van de Yamaha YZR-M1 van Petronas Yamaha SRT. Scorpion is natuurlijk trots dat hij hun helm draagt en dat is dan ook de reden om een heuse replica uit te brengen. Het ontwerp is gemaakt door de beroemde helmendesigner Aldo Drudi. Deze speciale EXO-R1 AIR Fabio Replica is een precieze kopie van de helm waar Quartararo in de MotoGP mee rijdt, dus met dezelfde kleuren en design.

  Veiligheid en comfort

  De Scorpion EXO-R1 AIR onderscheidt zich door de laatste veiligheidstechnieken te combineren met comfortverhogende features. Zo is de buitenschaal

  Lees meer
 4. End of Season Sale

  End of Season Sale

  De Goedhart Mega Motormarkt is er dit jaar in een andere vorm dan je van ons gewend bent. Door Covid-19 is hij namelijk omgedoopt tot End of Season Sale. Een uitverkoop met nog meer voordeel op motoren, onderdelen, accessoires en kleding dan normaal. Zo vind je de nieuwste kledinglijnen in onze A-merken Sample Show vol met kortingen van minimaal 30%. Nieuwe CE-gekeurde motorkleding tentoon gesteld op motorbeurzen maar ongedragen. Lees snel verder!

  Lees meer
 5. Nieuwe kleursteling Kawasaki Ninja 1000SX

  Nieuwe kleursteling Kawasaki Ninja 1000SX

  Kawasaki komt in 2021 met een nieuwe kleurstelling voor de Ninja 1000SX.

  Lees meer
 6. Gratis tanken of rollbag bij Bridgestone banden

  Gratis tanken of rollbag bij Bridgestone banden

  Lees meer
 7. Michelin Power 5 Vergelijking

  Michelin Power 5 Vergelijking

  Michelin heeft de nieuwe Power 5 banden laten vergelijken met de concurrentie om ze de efficientie niet alleen te testen maar ook aan te tonen.

  Lees meer
 8. Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Lees meer
 9. Bridgestone bandenpech garantie

  Lees meer
 10. Nieuw: OEM-partsfinder

  Nieuw: OEM-partsfinder

  OEM (originele) motorfiets onderdelen

  Goedhart Motoren is officieel motordealer van elf merken, ieder met een enorme catalogus aan onderdelen. Ieder onderdeel dat op een motor wordt gemonteerd in de fabriek is namelijk los te bestellen. Het aantal verschillende onderdelen per motorfiets loopt dan ook gemakkelijk op tot tienduizenden verschillende onderdeelnummers. Via deze pagina vind je alles van de kleinste boutjes tot complete frames voor je motor.

  Lees meer
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken