Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Motor onderdelen voor Aprilia Dorsoduro 750

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Alle onderdelen van de Aprilia Dorsoduro 750 vindt u bij Goedhart Motoren. Dé grootste motorspeciaalzaak en Aprilia dealer van de Benelux.

De Aprilia Dorsoduro 750 is een echte funbike van Aprilia en de voorloper van de Aprilia Dorsoduro 900. Hij was optioneel voorzien van de zekerheid van ABS en een fraaie onderspoiler. Hij heeft de looks en de energie van een kooivechter. En komt alleen om te winnen. Kwajongen zijn, dat kun je je leven lang. De Aprilia Dorsoduro 750 is bijna bruut gemotoriseerd. Zijn vermogen en zijn koppel zijn indrukwekkend. Maar het is de combinatie met het fantastische rijwielgedeelte en de super actieve, voorwiel gerichte zitpositie die hem op kort kronkelende wegen en in de dagelijkse spits onovertroffen maakt.

- Ontwikkeld in samenwerking met Aprilia Racing
- Zijn compact 90° V-twin motorblok van 92 pk en 82 Nm
- Ook in 35 kW versie leverbaar
- Met drie rij modi: Sport, Touring en Rain
- Gas geven doe je via Ride by Wire
- Zijn super assertieve styling
- Het fantastische frame
- De ABS
- De instelbare Ǿ 43 mm USD voorvork
- Radiaal gemonteerde remklauwen voor
- Met zwevende lichtgewicht Ǿ 320 schijven voor
- Met een ‘wave’ remschijf achter

Het motorblok van de Aprilia Dorsoduro 750 is ontwikkeld in samenwerking met Aprilia Racing, dat grossiert in wereldtitels. Het resultaat werd een compact 90° V-twin motorblok met een extreem vermogen van 92 pk en een koppel van 82 Nm. Letterlijk een ‘krachtbron’ die is voorzien van een geavanceerd elektronisch brandstof injectiesysteem en een in drie standen verstelbare mapping voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Het lichtgewicht frame beschikt over een enorme stijfheid dat perfect aansluit bij het sportieve karakter van de Dorsoduro. Ook uit de kenmerkende Italiaanse styling straalt de agressie en passie van Aprilia Racing. Kortom: de Aprilia Dorsoduro 750 is de meest energieke sparringpartner die je maar kunt bedenken. Hij is het definitieve bewijs dat rechte wegen saai zijn. Het leven is een feest. Vier het op de Aprilia Dorsoduro 750.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken