Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Motor onderdelen voor Ducati 1299 Panigale S

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 194

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 194

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ducati 1299 Panigale S is voor veel mensen de mooiste motor aller tijden. Het resultaat van Ducati’s gerenommeerde technische genialiteit en creativiteit. Met de nieuwste elektronische mogelijkheden in zijn tijd.

Het Italiaanse merk heeft de Ducati 1299 Panigale voorzien van de Inertial Measurement Unit (IMU). En zijn er nu Cornering ABS, de Ducati Wheelie Control (DWC) en, alleen op de S versie, de Öhlins Smart EC, een actief vering controlesysteem. Ducati Quick Shift (DQS), die nu ook bruikbaar is voor het naar beneden schakelen maakt de Panigale nog circuit compatibeler.

- Voor veel mensen de mooiste motor ooit
- Afgetankt 179 kilogram
- Met de Superquadro motor
- 205 pk en 144.6 Nm bij 8,750 tpm
- Inertial Measurement Unit (IMU) voor betere data transmissie
- Cornering ABS
- Quickshifter Electronic Cruise Control
- Ducati Quick Shift (DQS)
- Ducati Wheelie Control (DWC)
- Ducati Traction Control (DTC)
- Engine Brake Control (EBC)
- Op de ‘S’ versie: Bluetooth aansluiting voor multimedia
- Real time Ohlins semi actieve vering

Het gaat beter dan ooit met Ducati. De nieuwe 1299 Panigale S, Ducati’s hypersportieve topmodel, is nog steeds van verbijsterende schoonheid. Deze krachtpatser heeft nu meer actief regelde elektronica aan boord dan dat de maanlander had. Dan je PC op je bureau nu heeft. En terecht: De missie is duidelijk: domineren op het circuit. Daarvoor is de oersterke en extreem lichte Ducati 1299 Panigale S op de wielen gezet. En al het mechanisch geweld, de Pani is immers 205 pk sterk, verdient en vraagt om wat extra ingebouwde, en instelbare veiligheid door de meest actuele controle software. Software die inmiddels zo slim is dat je je nieuwe Ducati letterlijk als een ‘game’ kan zien.

Het leven is een spel. Het circuit is je domein. En op de nieuwe Ducati 1299 Panigale S, is het een verdraaid spannend spel waarbij je je eigen eindbaas bent. Voor SBK Superbikes heeft de Ducati 1299 Panigale S een te grote boring. Daarom komt er een speciaal model dat wel mee kan doen aan de Superbikes. De Panigale 1199 R zal ook 205 pk leveren en weegt slechts 172 kilogram. Het is dan een echte circuitracer dus en niet echt toegelaten voor op de openbare weg. Het Superbikemodel ging nieuw €37.499,- kosten. Maar op kenteken kun je al voor aanzienlijk minder genieten van het rijden op je eigen Panigale. Een ervaring die de Hunger Games tot een saaie exercitie maakt.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken