loading....

Stuur Verhogers en Risers

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 148

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 148

Pagina

Stuur Verhogers en Risers

De ene motorrijder is de ander natuurlijk niet. Hierdoor kan het voorkomen dat de zithouding op een motor nét niet perfect is, waardoor vermoeidheid en andere klachten sneller op kunnen treden bij een lange rit.

Het nut van Stuur Verhogers en Risers

Om een motorfiets zo aan te passen zodat de zithouding voor iedere motorrijder perfect is, kan gebruik gemaakt worden van Stuur Verhogers en Risers. Het grote voordeel van de Stuur Verhogers is dat hiermee het stuur (de naam zegt het al) wat hoger geplaatst kan worden zodat de berijder wat meer recht op kan zitten. De Stuur Verhogers zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen het verschil maken tussen een gemiddelde zitpositie en een zitpositie die perfect is.

Welke Stuur Verhogers of Risers zijn er?

Goedhart Motoren levert stuur verhogers en risers van originele kwaliteit en van de beste after market merken. Hierdoor is er altijd een paar geschikte verhogers te vinden. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke stuur verhogers of risers geschikt zijn. De stuur verhogers en risers worden geleverd voor sturen met zowel ø 20 mm als ø 28 mm diameter. Neem bij vragen of twijfels even contact op met onze technische staf.