Motor Remleiding

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 2313

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 2313

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motor Remleiding

Remleidingen zijn een uitermate belangrijk onderdeel van het remsysteem van de motor. Deze leidingen zorgen er immers voor dat remvloeistof, onder druk van de remcilinder, de remblokken tegen de schijven drukken en de motor afremt.

Verweerde Remleidingen

Remleidingen voor hydraulische schijfremsystemen zijn in de meeste gevallen gemaakt van rubber. Na verloop van tijd veroudert dit materiaal en rekt het uit door de voortdurende druk. Een deel van de remkracht gaat daarmee verloren tussen de hendel en de remklauw, en de remkracht en doseerbaarheid nemen af.

Remleidingen vervangen

Nieuwe remleidingen verbeteren de remprestaties van de motor vaak enorm. Goedhart Motoren kan zowel originele vervangende remleidingen leveren als after-market remleidingen. Er kunnen zowel rubberen als staalomvlochten remleidingen geleverd worden. Deze laatste geven een extra hoge remkracht, scherpere reactie en bovendien een veel langere levensduur. Zowel de rubberen als de staalomvlochten remleidingen worden op maat en met typegoedkeuring geleverd.

Via het Mijn Motor menu zijn eenvoudig de juiste remleidingen voor iedere motor terug te vinden. Neem bij twijfels of vragen gerust contact op met onze technische staf.