Motor Uitlaat

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 2075

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 2075

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motor Uitlaat

Al jarenlang is de uitlaat en dan met name de uitlaatdemper, een van de populairste accessoires. Mede vanwege de steeds strengere emissie-eisen worden geluid en prestaties steeds meer geknepen, waardoor de montage van een vervangingsdemper in de meeste gevallen resulteert in een fraaiere sound en betere prestaties.

Verschillende uitlaten

Wanneer een andere uitlaat gemonteerd wordt op de motor kan er gekozen worden voor een nieuwe einddemper (slip-on systemen) of een geheel nieuw uitlaatsysteem. De eerste mogelijkheid heeft als voordeel dat ze (vaak) redelijk eenvoudig te monteren zijn en toch een boost geven aan het geluid, het uiterlijk en de prestaties. Ook het volledige systeem heeft deze voordelen en vaak zelfs meer dan alleen een nieuwe uitlaatdemper.

Welke uitlaat kies je?

De keuze in uitlaten is vrij groot. Voor nagenoeg iedere motor is een (after-market) slip-on uitlaat of volledig uitlaatsysteem te verkrijgen waardoor de looks, prestaties en het geluid van de motor een grote boost krijgt. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig terug te vinden welke uitlaten op welke motor passen. Neem bij vragen en twijfels gerust contact op met onze technische staf.