Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Motor Vering

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 4144

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 4144

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motor Vering

Met de vering wordt een deel van de rijkwaliteit van de motorfiets bepaald. Daarnaast bepaald de vering ook de hoogte van de motorfiets. Voor alle onderdelen van de vering van uw motorfiets kan u terecht bij Goedhart. Daarnaast bieden wij oplossingen voor het verlagen of verhogen van de motorfiets.

Onderhoud van de Vering

De vering van een motor is aan slijtage onderhevig. Door het continue gebruik en onregelmatige wegen staat de vering van de motor onder druk. Hierdoor is het mogelijk dat keerringen en stofkappen stuk raken. Het is dan ook van groot belang dat de vering van de motor in goede conditie blijft. Om dit te doen dienen keerringen en stofkappen regelmatig vervangen te worden om zo de vering en de rij-eigenschappen van de motor optimaal te houden.

Verhogen of verlagen van de motor

Naast het onderhoud aan de vering van de motor is het mogelijk om de motor te verhogen of te verlagen. Dit geeft de berijder vaak meer vertrouwen en stabiliteit doordat de berijder beter met de voeten bij de grond kan, of juist een fijnere positie op de motor kan aannemen. Goedhart Motoren biedt allerlei systemen van topmerken om de motor te verhogen of te verlagen.

Of je nu op zoek bent naar onderhoudsmaterialen voor de vering van je motor, je motor wil verhogen of verlagen of een stuurdemper wil installeren, via het Mijn Motor keuzemenu zie je in één oogopslag alle vering onderdelen die op jouw motor passen. Toch nog twijfel of vragen? Neem dan even contact op met onze technische staf.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken