Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Motor Vering

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 2971

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 2971

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motor Vering

Het zijn echt niet alleen de veeleisende Grand Prix coureurs die veel aandacht aan de vering van hun motor besteden. Bij Goedhart Motoren houden onze technische mensen zich ook regelmatig bezig met het perfectioneren van de vering van standaard motoren. Hoewel er tegenwoordig weinig mis is met de wegligging van de af-fabriek geleverde motoren, zijn er altijd rijders die afwijkende eisen stellen. Zo monteren we soms zwaardere veren voor rijders die regelmatig met zware belasting rijden, of kiezen kleinere rijders of rijdsters voor een veren verlagingsset omdat ze met beide voeten bij de grond willen komen. In bijna alle gevallen kunnen wij de voor- of achtervering van uw motor perfect op uw persoonlijke voorkeur afstemmen.

Vering vervangen

Zoals hierboven al aangegeven werd, zijn er genoeg redenen waarom de vering van de motor wordt aangepast waarbij één ding centraal staat: het optimaliseren van de rij-eigenschappen van de motor en de controle die de bestuurder over de motor heeft. Naast veren waarmee de rijhoogte van de motor wordt aangepast zijn er ook veren te verkrijgen die nét wat stugger of soepeler zijn dan de originele vering. Hierdoor is de vering van de motor geheel aan te passen aan de wensen van de bestuurder.

Welke vering is de beste keuze?

Goedhart Motoren levert zowel origineel vervangende vering als after-market vering van merken als Öhlins. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke vering geschikt. Neem bij vragen of twijfels gerust even contact op met onze technische staf.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken