loading....

Motor Verlagingsset

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 408

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 408

Pagina

Motor Verlagingsset

De mensen schijnen steeds langer te worden, maar dat neemt niet weg dat wij bij Goedhart Motoren regelmatig klanten ontmoeten die niet aan dat beeld voldoen en ons om advies vragen voor het verlagen van hun motor. Mannen zowel als vrouwen. Ze zijn bij ons aan het juiste adres.

De motor verlagen

Er is in principe nooit één manier om je motor te verlagen. Zo kun je kiezen voor een lager, dunner zadel, kortere veren, een gewijzigde ophanging van de vering, een ingekorte voorvork of een combinatie van deze ingrepen.

Een motor verlagen is letterlijk en figuurlijk maatwerk en daarom adviseren wij onze klanten vaak een gesprek met onze monteurs die dit varkentje vaker hebben gewassen. U bent dan verzekerd van een op ervaring gebaseerd advies en het behoud van een goede, verantwoorde wegligging.

Welke verlagingsset kies je

Goedhart Motoren biedt verlagings- en verhogingsmogelijkheden voor bijna ieder type motor. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke set het meest geschikt is. Neem gerust contact op bij vragen of twijfels!