Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Motor Voorvork Keering

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 134

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 134

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motor Voorvork Keerring

De meeste voorvorken zijn voorzien van spiraalveren en worden hydraulisch (olie) gedempt. Om de olie in de voorvork te houden is de afdichting uitgevoerd met oliekeerringen.

Slijtage aan een Keerring

Door slijtage of steenslag op de binnenpoten kunnen die keerringen lek raken. Dat merk je niet meteen. De demping wordt langzaam minder en de wegligging slechter. Wat je wel meteen merkt is dat de vrijkomende olie je motor smerig maakt en (erger) soms op de schijven van de rem terecht komt, waardoor de remwerking wordt verminderd.

Het vervangen van een Keerring

Geadviseerd wordt om bij constatering van een lekkage aan één van de keerringen in de voorvork, allebei de keerringen tegelijk te vervangen. Dit zorgt er namelijk voor dat de demping in beide poten gelijk blijft en de wegligging optimaal. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke keerringen nodig zijn. Neem bij vragen of twijfels gerust even contact op het onze technische staf.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken