Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172-650005. 0172 650005

Helm en vizier onderhoud

Filter producten voor je motor

Helm en vizier onderhoud

Het is niet alleen belangrijk om jezelf te beschermen. Je moet ook voor je eigen veiligheid zorgen dat je motor en motorspullen goed onderhouden zijn. Dit vergroot je veiligheid en de levensduur van je motorspullen. Je helm hoort hier ook bij. Daarom hebben wij voor jou genoeg onderhoudsspullen voor je helm, zodat je motorhelm netjes en verzorgd blijft.

Welke merken bieden wij aan?

Wij hebben voor jou onderhoudsproducten van de internationale topmerken S1000 en NikWax.

Wat voor soorten hebben wij?

Je hebt veel soorten producten die helpen om je helm te onderhouden. Hiermee zorg je ervoor dat je helm langer meegaat. Wij hebben voor jou proof spray en vizier- en helmreiniger. De proof spray is een spray die voorkomt dat regendruppels blijven hangen op het vizier. Na het in smeren van het vizier met Nikwax Visor Proof, glijden de regendruppels makkelijker van het vizier voor een beter zicht bij slecht weer.

In de S1000 vizier en helmreiniger van €1,25 zit een nat en droog doekje. Dit is zeer handig voor onderweg. De S1000 van €10,25 is de uitgebreide versie van de vizier en helmreiniger van €1,25. Hierin zit een doekje en een spray.

Wat kost het?

De producten voor je helmonderhoud variëren tussen de €0 - en €14. De S1000 vizier- en helmreiniger van €1,25 is het goedkoopst. De NikWax proof spray van €13,21 zit in de hogere prijsklasse.

De producten voor het onderhouden van je helm zijn nu hier beneden te bestellen. Je helmonderhoud liever in de winkel kopen of heb je nog vragen?

Kom gerust even langs bij ons in de winkel. Ontvang gratis advies van één van onze gespecialiseerde werknemers. Wij zijn gevestigd aan de Europaweg 1d in Bodegraven.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken