loading....

Motorhelmen HJC

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 123

Pagina
 1. HJC Vizier ZF-7/CS-10 HJC Vizier ZF-7/CS-10
  € 29,95
 2. HJC I90 Hollen HJC I90 Hollen
  € 259,95
 3. HJC I90 Davan HJC I90 Davan
  € 259,95
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 123

Pagina

HJC motorhelmen

HJC is de grootste helmenfabrikant van de wereld. HJC motorhelmen staan voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een stijlvol uiterlijk.

DE KRACHT VAN HJC MOTORHELMEN

 • HJC is de grootste motorhelmenfabrikant ter wereld
 • De prijs-kwaliteitsverhouding is voorbeeldig
 • De uitrusting van de helmen is erg compleet
 • HJC helmen zijn doorgaans Pinlock-compatibel

VOOR WIE?

De helmen van HJC hebben een scherpe prijsstelling en zijn mede daardoor perfect voor budgetkritische motorrijders en rijders die slechts af en toe op de motor springen.

OVER HJC

De in 1971 opgerichte helmenfabrikant mag zich al ruim twee decennia lang het grootste helmenmerk ter wereld noemen.

HJC produceert sinds zijn oprichting uitsluitend motorhelmen. De combinatie van specialisme, ervaring in research & development en innovatieve inslag voor een zeer schappelijke prijs, maakt dat het merk erg in trek is bij motorrijders over de hele wereld.

Jaarlijks worden door HJC ongeveer 2 miljoen helmen geproduceerd, verspreid over vier internationale productiefaciliteiten. In de Koreaanse hoofdvestiging, gelegen in ‘Helmet Valley’, worden complete HJC helmen gemaakt, van helmschaal tot vizier.

Buiten Korea wordt er ook geproduceerd in eigen fabrieken in China en Vietnam. Het HJC helmenaanbod loopt van mid-range tot high-end.

Ondanks de scherpe prijs zitten de meeste HJC motorhelmen boordevol extra technieken die het rijden comfortabeler en veiliger maken. Zo is in de meeste gevallen een (quick release) zonnevizier geïnstalleerd, kunnen de binnenvoering en het wangkussen worden uitgenomen om deze te wassen en zijn de vizieren vaak Pinlock-compatibel.

HJC motorhelmen kunnen twee soorten sluitingen hebben, afhankelijk van het gebruik van de helm. De snelsluiting komt veel voor op de helmen die worden gedragen door tourrijders. De microlock-sluiting, die net even steviger is, is geplaatst in de helmen voor intensieve rijders.

Bijvoorbeeld voor woon-werkverkeerrijders die dagelijks onderweg zijn. HJC maakt integraalhelmen, voor gebruik op de openbare weg, het circuit, off-road en cross, systeemhelmen, jethelmen, police helmen, customhelmen en kinderhelmen.