Zondag 27 juni Koopzondag van 12:00 - 17:00 uur Bekijk openingstijden
Filteren

Doorwaai Motorjassen

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 139

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. -37%
  2. -11%
  3. -16%
  4. -20%
  5. -48%
  6. -48%
  7. -47%
  8. -23%
  9. -18%
  10. -12%

Producten 1-24 van 139

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Doorwaai Motorjassen

Tijdens de warmere zomermaanden of reizen naar warmere gebieden is het heerlijk als je motorjas wat frisse rijwind door laat. Hiervoor zijn Doorwaai motorjassen perfect geschikt. Dit type motorjas is meestal gemaakt van sterk leer of textiel dat geperforeerd is of in combinatie komt met een luchtdoorlatend materiaal. Door het gebruik van perforatie of luchtdoorlatende materialen kan de rijwind je lichaam door de jas heen bereiken en je dus verkoelen tijdens een warme rit. Je geniet met een doorwaai motorjas dan ook van een frisse comfortabele rit zonder concessies op gebied van veiligheid.

Doorwaai voor iedereen

Bij Goedhart Motoren vind je een brede selectie aan zowel heren doorwaai motorjassen als dames doorwaai motorjassen. Ook bieden we je meerdere types zoals textiel doorwaai motorjassen, doorwaai motorjassen van leer, en doorwaai motorhoodies.

Onderhoud doorwaai motorjassen

De meeste doorwaai motorjassen vergen hetzelfde onderhoud als andere motorkleding. Hierbij geldt wel dat er rekening gehouden moet worden met het verschil tussen lederen motorkleding onderhoud en textiele motorkleding onderhoud.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken